Oppo oyunun kurallarını değiştirecek tabletini piyasaya sürüyor

Oppo, Mart 2024’te Dimensity 9000 çip seti ile donatılmış Oppo Pad 2‘yi tanıttı. Aynı cihaz, küresel pazarda OnePlus Pad olarak yeniden markalandı. Marka şu anda Çin pazarı için Oppo Pad 3 üzerinde çalışıyor ve raporlar, amiral gemisi tabletin Haziran veya Temmuz ayında piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Bu tahminler doğrulanıyor gibi görünüyor, çünkü cihaz Çin’in 3C sertifikasyon platformundan onay aldı.

Çin’in 3C sertifikasyon platformu, model numarası OPD2404 olan yeni bir Oppo tabletini onayladı. Listeleme, cihazın hücresel bağlantıyı desteklemediğini gösteriyor, bu nedenle markanın sadece Wi-Fi varyantını piyasaya süreceği anlaşılıyor. Ayrıca, cihazın 67W hızlı şarj desteği ile geleceği belirtiliyor.

Raporlara göre, Oppo Pad 3, 12.x inç büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip olacak ve bu ekran 3K çözünürlük ile 144Hz yenileme hızını destekleyecek. Bu tablet, Snapdragon 8 Gen 3 çip setine sahip ilk tablet olacak. Tablet, 8 GB / 16 GB LPDDR5x RAM ve 256 GB / 512 GB UFS 4.0 depolama seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Ayrıca, 67W hızlı şarj desteğine sahip 9.510mAh batarya ile donatılacak. Cihazın kamera özellikleri hakkında henüz net bir bilgi yok.

Raporlar, cihazın küresel lansmanında, Çin dışındaki pazarlarda OnePlus Pad 2 olarak yeniden markalanabileceğini öne sürüyor. Oppo Pad 3’ün özellikle yüksek performanslı donanım ve hızlı şarj desteği ile dikkat çekmesi bekleniyor.

Bu yeni tabletin Haziran veya Temmuz aylarında tanıtılması bekleniyor ve piyasaya sürüldüğünde güçlü bir alternatif olacağı düşünülüyor. Oppo’nun bu yeni tablet modeli ile pazarda büyük ilgi görmesi muhtemel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx