OP, TOKEN, PEPE Coin ve Bu 6 Altcoin için Kritik Gelişmeler Var!

Polygon Labs, 1 milyar POL topluluk hibe programı CGP’yi başlattığını duyurdu. SingularityNET, Fetch.ai ve Ocean Protocol birleşmeyi erteledi! Son üç ayda yüzde 100 kazanma oranına sahip bir PEPE Coin balinası sepetini dolduruyor. Ve daha fazlası…

TOKEN, PEPE Coin ve bu 7 altcoin’den haberler var!

Polygon, 1 milyar POL ile topluluk hibe programını başlatıyor

Polygon Labs, 1 milyar POL topluluk hibe programı CGP’yi başlattığını duyurdu. İlk çeyrekte, Polygon üzerine inşa edilen projelere 35 milyon MATIC tahsis edecek. Başvurular bugün açıldı ve 31 Ağustos 2024’te kapanacak. Polygon Labs, topluluk mutabakatına dayalı olarak, önümüzdeki 10 yıl içinde 1 milyar POL’nin kilidini açacak bir topluluk hazinesinin oluşturulduğunu, bunun yılda yaklaşık 100 milyon POL olacağını ve tamamının inşaatçılara ait olacağını söyledi.

TokenFi bu yıl içinde önemli ürünleri piyasaya sürecek

Varlık tokenleştirme platformu TokenFi, X platformunda bu yılın sonlarına doğru aşağıdaki ürünleri başlatacağını duyurdu:

  • TokenFi RWA Tokenizasyon Modülü.
  • TokenFi AI Akıllı Sözleşme Denetçisi.
  • TokenFi Üretken Yapay Zeka.
  • TokenFi Connect.

SingularityNET, Fetch.ai ve Ocean Protocol birleşmeyi erteledi!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, SingularityNET, Fetch.ai ve Ocean Protocol daha önce birleşme kararı aldı. Ancak projeler, bugün 13 Haziran 2024 olan birleşme tarihini 15 Temmuz 2024’e erteledi. Bu bağlamda, ASI token birleşmesinin revize edilmiş tarihini duyurdular. Fetch.ai, bu ayarlamanın borsaların, doğrulayıcıların ve daha geniş ekosistem ortaklarının lojistik ihtiyaçlarını ve teknik bağımlılıklarını karşılamak için olduğunu belirtti.

Optimism: OP Stack resmi olarak 1. Aşamaya girdi

Optimism, mimarisindeki son güncellemenin ardından OP Stack’in OP Mainnet ile başladığını duyuru. Bu bağlamda, Aşama 1’e resmen girdiğini belirtti. Ayrıca, şimdi Aşama 2 merkezsizleştirme çalışmalarına odaklanacağını açıkladı.

Meter Network, 30 milyon MTRG’yi imha etmeyi planlıyor

EVM Blockchain Meter Network’ün 17 Haziran’da 30 milyon MTRG tokenini imha edeceğini bildirdi. Bu miktar, toplam arzın %40’ına tekabül ediyor. İmha işlemini, Meter topluluğu yönetişim süreci aracılığıyla onayladı. Bu hamle, Meter ekosisteminin uzun vadeli değerini ve istikrarını artırmayı amaçlıyor.

Akıllı PEPE Coin balinası tokenlerini artırıyor!

On-chain gözlemci, ai_9684xtpa izlemesine göre, son üç ayda PEPE Coin balinasının kazanma oranı %100 oldu. Bu balina, PEPE Coin pozisyonunu sessizce artırdı. Kısa süre önce akıllı balina Binance’ten yine 970.000 dolar değerinde 79,8 milyar PEPE Coin transfer etti. Bu arada, balinanın transfer fiyatı 0,0000122 dolar oldu. Bu turda 429,1 milyar token (toplam değeri 6,18 milyon dolar) biriktirdi. Ortalama açılış fiyatı yaklaşık 0,0000144 dolar ve şu an itibariyle 900.000 dolarlık değişken bir zararı var.

SushiSwap DAO’yu ‘Labs’ ile değiştiriyor ve çoklu token ekosistemini tanıtıyor

Aylar süren hararetli tartışmaların ardından, merkezi olmayan borsa SushiSwap ekosistemine yeni bir marka ve iş modeli getirdi. Sushi Labs adı altında yeni dönem, merkezi olmayan özerk organizasyonun (DAO) yerini bir “konsey yapısı” ile değiştiriyor. Protokol, Sushi ekosistemini yönetecek özerk bir idari, teknik ve operasyonel şirket olan Sushi Labs’ı tanıttı. İlk olarak Mart ayında önerilen yenileme, protokolün “hantal yönetişim” nedeniyle piyasa değişikliklerine daha yavaş yanıt vermesi de dahil olmak üzere “piyasa taleplerine ve kullanıcı gereksinimlerine” yanıt vermeyi amaçlıyordu.

Sushi Labs, DAO’nun 25 milyon SushiSwap (SUSHI) tokeninden oluşan milyonlarca dolarlık bütçesini devralacak. Token sahipleri hazine tahsislerine karar verme yetkisine sahip olmaya devam edecek. Ancak operasyonel ayrıntılara dahil olmayacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx