Milas Belediyesi yaz döneminin gelmesiyle sahil mahallelerimizde gerçekleştirdiği çalışmalarla alanları sezona hazırlıyor

İlimizin gözde tatil merkezlerinden biri olan, yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan ilçemizde Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler gerçekleştirdiği çalışmalarla hem düzenli bir sahil hattı yaratmak hem de vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği alanları hayata geçirmeyi hedefliyor.

Güllük, Boğaziçi, Kıyıkışlacık, Gürçamlar ve Bozbük Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kepçe ve greyder ile sahillerde düzenleme yapıp gerekli görülen yerlerde kum serme işlemi gerçekleştirdi. Ekipler ileriki günlerde çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerini gerçekleştiriyor…

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “ İlçemiz yaz sezonunun gelmesiyle yerli ve yabancı turist misafirlerimize ev sahipliği yapıyor. Vatandaşlarımızın ve yabancı konuklarımızın sahillerimizde konforlu bir şekilde keyifle vakit geçirebileceği alanları hayata geçirmek için ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz Güllük, Boğaziçi, Kıyıkışlacık, Gürçamlar ve Bozbük  Mahallelerimizde kepçe ve greyder ile sahillerde düzenleme yapıp gerekli görülen yerlerde kum serme işlemi gerçekleştirdi. Yoğun çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmaların tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx