Fenerbahçe’de Jose Mourinho’dan transfer vetosu! Yıldız futbolcuyu reddetti

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertli takıma boşa çıkan yıldız futbolcunun önerildiği aktarıldı.

Jose Mourinho’nun Hollandalı yıldızın transferi konusunda olumsuz rapor verdiği kaydedildi. Sabah’ın haberine göre; Atletico Madrid’den ayrılan Memphis Depay, Fenerbahçe’nin gündemine geldi.

30 yaşındaki hücum oyuncusunun menajerler aracılığıyla sarı-lacivertli takıma önerildiği kaydedildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Memphis Depay hakkında olumsuz rapor verdiği vurgulandı.

Portekizli teknik direktörün, Memphis Depay transferini düşünmeden reddettiği aktarıldı. Jose Mourinho’nun Manchester United döneminde de Memphis Depay’ı yetersiz bulduğu ve takımdan gönderdiği ifade edildi.

Memphis Depay geride kalan sezonda Atletico Madrid formasını 31 karşılaşmada terletti. Hollandalı hücum oyuncusu bu müsabakalarda 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Memphis Depay’ın güncel piyasa değeri 12 milyon euro. PSV altyapısında futbola başlayan Memphis Depay daha sonra Manchester United, Olimpik Lyon, Barcelona ve Atletico Madrid’de oynadı.

Hollanda Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosunda yer alan Memphis Depay, milli formayla 90 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki hücumcu bu müsabakalarda 44 kez gol sevinci yaşadı.

MOURINHO’NUN MALİYETİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübü, Jose Mourinho’nun maliyetini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, 2 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik direktörün yıllık 10 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Fenerbahçe’den KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx